Op welke ondergrond kan ik de sticker plakken

Onze muurstickers hechten op vrijwel iedere gladde, stof- en vetvrije ondergrond. Dus ook op ramen, deuren, meubels, glad behang en op de meeste muurverf soorten.
Let op!
* in de z.g. "schrob- en afwasbare" verf- en behangsoorten kunnen siliconen in zitten, die de hechting nadelig beïnvloeden. Ook op muren met kalkverf kan de sticker minder goed hechten.
Heb je twijfels of je ondergrond geschikt is? We bieden de mogelijkheid om een proefstickerset te bestellen. Deze set bestaat uit een proefsticker en kleurstalen.

Hoe moet ik de sticker bevestigen/aanbrengen

klik hier voor een duidelijk omschrijving van het bevestigen van de stickers. Deze beschrijving wordt altijd standaard meegestuurd met de bestelling.

Heeft de sticker een witte of doorzichtige achtergrond

Nee, onze stickers hebben geen achtergrond, alleen de tekst/vormen worden uitgesneden. De achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop je deze plakt, na het plakken blijft alleen de tekst en/of het figuur achter op uw ondergrond.

Bestaat de sticker uit losse letters

Nee, de letters of figuren worden uitgesneden en daarna met een applicatietape op de muur aangebracht. De sticker wordt dus in zijn geheel in 1 keer aangebracht.

Beschadigt mijn muur als ik de sticker verwijder

De muurstickers worden gesneden uit een vinyl met een niet-permanente kleeflaag en is speciaal ontwikkeld voor muurtoepassingen. Hierdoor kunnen de muurstickers zonder beschadiging aan de muur worden verwijderd.

Kan ik de muurstickers makkelijk verwijderen

Door met een föhn de sticker iets te verwarmen kunt u deze voorzichtig lostrekken. De sticker kan niet opnieuw gebruikt worden.

Kan ik een sticker in spiegelbeeld bestellen

Dat kan. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven in het opmerkingenveld. Een sticker in spiegelbeeld kun je aan de binnenzijde van een raam plakken zodat het van de buitenkant leesbaar is.

Kan het ontwerp van een sticker aangepast worden

Als je een eigen ontwerp voor een sticker hebt of je hebt deze elders gezien dan kunnen we deze voor je maken. Ook kunnen we bijvoorbeeld van een bestaand ontwerp het lettertype voor je aanpassen etc. Mail ons je wensen en dan sturen we een aangepast ontwerp.

Is de sticker ook geschikt voor buitengebruik

Ja, al onze stickers worden vervaardigd van hoogwaardig vinyl en zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn waterbestendig. De stickers kunnen ongeveer 3-5 jaar buiten geplakt worden, daarna kan de kwaliteit gaan afnemen.

Is de sticker ook geschikt voor vochtige ruimtes

Ja, al onze stickers kunnen ook in vochtige ruimtes geplakt worden.

Overige vragen? Stuur een mail naar info@twinkelke.nl !