#
Over Twinkelke

twinkelke.nl is een webshop gericht op decoratie en styling met vernieuwende en onderscheidende producten. We bieden een zeer breed assortiment aan en laten ons niet beperken tot alleen woondecoratie. In onze winkel vind je verschillende productgroepen naast elkaar die allemaal èèn overeenkomst hebben: Ze zijn met zorg uitgezocht en we staan voor 100% achter deze producten.

We zijn onderscheidend en vernieuwend omdat we de overtuiging hebben dat wonen en styling niet alleen om het volgen van trends gaat. We zoeken graag onze eigen weg en stijl wat geresulteerd heeft in een stoere, hippe maar ook tijdloze collectie. We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van onze collectie. Hierdoor zijn we altijd goed op de hoogte van wat er speelt op het gebied van wonen en styling en spelen hier graag op in.

Onze collectie

Alle producten in onze collectie maken we zelf in ons eigen atelier, dit maakt ons flexibel en snel. De piepschuim letters maken we met een cnc machine die computergestuurd elk gewenst ontwerp uit kan snijden. Alle stickers maken we met een vinyl snijmachine, met dit apparaat kunnen we iedere stickerontwerp snijden. Om onze mogelijkheden uit te breiden hebben we sinds kort ook een cnc frees waarmee ook andere materialen zoals hout en kunstof kunnen bewerken.

  • Piepschuim letters, logo's en figuren
  • Interieurstickers
  • Geboortestickers
  • Trouwstickers
  • Naamstickers
  • etc...
Esther en Ivo van www.Twinkelke.nl
Over ons

Wij zijn Esther en Ivo Pustjens, samen hebben we twinkelke.nl ontwikkelt en opgebouwd. We zijn in 2008 begonnen met deze webwinkel en hebben allebei dezelfde overtuiging: Hard werken en samen de basis leggen voor een fijn leven.

Ons adres:

Echterstraat 51
6102 ES - Echt
Kvk-Nummer - 14104334
BTW-Nummer - NL159285963B01