Levertijd

Alle onze producten worden op bestelling gemaakt. Dit heeft gevolgen voor de levertijd van een bestelling.

Een geplaatste bestelling (voor 19.00u) nemen we meestal dezelfde dag nog in produktie, afhankelijk van het
aantal het soort artikelen is de bestelling doorgaans binnen een dag gereed voor verzending.

Er zijn omstandigheden waardoor het langer kan duren. De bestellingen worden in behandeling genomen op volgorde
van binnenkomst, op drukke dagen kan een bestelling dan iets langer in produktie zijn.

Uitzonderingen zijn er altijd! Een geboortesticker bijvoorbeeld, wij zijn altijd verheugd als we een geboortesticker mogen maken. Een geboorte sticker krijgt voorrang op alle andere bestellingen. De geboorte van een kind dat willen we vieren dus wij doen ons uiterste best deze stickers zo snel mogelijk te leveren.

LET OP ! Piepschuim letters die door ons geverfd worden in een gewenste kleur hebben een langere levertijd, meestal zijn de letters binnen 3 a 4 dagen gereed voor verzending.

Bezorging

We kiezen ervoor om onze pakketjes te verzenden via DHL*. DHL is goedkoop en dat is voor jouw als klant natuurlijk voordelig maar DHL heeft ook een uitstekende snelheid en service. Op het moment dat je bestelling gereed is maken we online een etiket aan en op dat moment ontvang je ook meteen de track and trace code om de zending te volgen. DHL bezorgd meestal de volgende werkdag nadat we het pakket aangeboden hebben op het DHL servicepunt. Om te zien hoe laat DHL ongeveer bij je langs komt kun je via deze link je postcode invullen en dan zie je het tijdvak waarop DHL meestal het pakket aan doet bieden in je regio.
Voor kleine bestellingen maken we gebruik van brievenbus post, onze website kiest deze mogelijkheid automatisch als de bestelling door de brievenbus past.

* Buiten Nederland wordt gekozen voor verzending met TNT Basispakket zonder Track&Trace.


Maximale levertijd

De levertijd bedraagt maximaal 14 dagen. Natuurlijk informeren wij u ook altijd indien wij onverhoopt niet in staat zijn om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Dit zal in de praktijk echter nauwelijks voorkomen. In dat geval kunt u uw bestelling altijd kostenloos annuleren en storten wij uiteraard het door u betaalde bedrag weer terug op uw rekening. Voor detailinformatie verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden artikel 6 Levering en levertijd.